Home Forums Basel – Premium Template Quick View doesn't work with multisite WP installation

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 4 months, 3 weeks ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #8367

    lgausman
    Participant

    I read in the forums that this Basel theme works on multisite WordPress installations. Everything seems okay, however, the Quick View functionality doesn’t work. Instead of retrieving the product data for the modal, it returns a zero.

    The website url is http://dhcbeauty.com (homepage not set up yet – this will serve only to direct users to select a language. I’ve set the home page to our best sellers for your testing purposes.)

    Select one of the product category pages.

    I’m console logging out the basel_settings.ajaxurl and data from the wp-content/themes/basel/functions.js file, as I was trying to troubleshoot a bit before submitting a help request. Perhaps this will assist you.

    #8368
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    Hello,

    Thank you for choosing our theme and contacting us.

    Are you able to provide us your FTP access so we could do some troubleshooting?

    Kind Regards
    XTemos Studio

    #8402

    lgausman
    Participant

    I’ve added the ftp access info in the private content area below.

    Private Content Hidden
    #8403

    lgausman
    Participant

    I’ll check my email for your response. Thank you.

    #8421
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    Hello,

    Strange, but when we edit any files in your website folder there are no any effect on the site. Could you please check it?

    Regards

    #8483

    lgausman
    Participant

    Are you in the correct folder? you should be working in dhcbeauty folder. Can you confirm?

    #8489
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    Yes, even after renaming wp-content folder you site doesn’t throw any error and continue work.

    Regards

    #8495

    lgausman
    Participant

    I was able to edit the directory via ftp. I noticed that when I used the ftp path I provided you I ran into the same issue.

    So try again, please but leave the ‘/html’ off of the fpt path. Noted in private content below.

    Private Content Hidden
    #8496

    lgausman
    Participant

    i meant ‘ftp path’ not ‘fpt’ lol

    #8499
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    Ok, we have added a fix to the child theme. Please, check now.

    #8515

    lgausman
    Participant

    Nicely done! thanks for your assistance!

    #8525
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    You are welcome 🙂

    #8534

    lgausman
    Participant

    I’m now getting an error loading jquery and custom js on the subdomains.

    Does this code look familiar from your testing?

    <!– pageok –>
    <!– managed by puppet –>
    <html>

    pageok

    </html>

    Please see the attachment for the errors logging in the browser console.

    Private Content Hidden
    #8535
    Artem Temos
    Artem Temos
    Keymaster

    It seems to be your hosting issue. Here is an article about the similar issue http://brianjohnsondesign.com/pageok-hosting-error-with-godaddy/

    Hope this helps.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.