Home Forums WoodMart – Premium Template Buttons do not change from colour

This topic contains 14 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 4 days, 5 hours ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #325243

    Hi,

    I have a question about the Woodmart Theme. I’am using the Handmade template. I did change the primairy colour of the buttons. Everytime I change something in the Theme Settings, the icons change to a square and the colour of the buttons does not change.

    I have already followed this tutorial: https://xtemos.com/docs/woodmart/icons-has-been-disappeared/.

    I also have deactivated the plugins and see of there is any difference.. Unfortunately it does not work. I hope you can find the problem :).

    Private Content Hidden
    #325301

    Hello,

    Please deactivate all the plugins except these ones:

    Slider Revolution
    WPBakery Page Builder or Elementor
    Woodmart Core
    Contact Form 7
    MailChimp for WordPress
    WooCommerce
    Safe SVG

    If the problem has gone, activate the plugins one by one, checking the issue to detect which one causes the problem.

    Best Regards

    #325331

    Hi,

    Thank you for your reply. Unfortunately it did not work out. I also have deleted the cache with the plugin super fast cache. Is there another explanation why it does not work?

    Kind Regards

    #325356

    FTP Log in

    Private Content Hidden
    #325546

    Hello,

    You have set the custom URLs in the Settings > Permalinks.

    Please, set default and check how it works.

    Kind Regards

    #325549

    Hi,

    I have changed the settings and chose default but it does not work… i have tried everything. Don’t know what to do next… Can you please solve the problem?

    #325743

    Hello,

    Sorry for the delay, please check the FTP access so that I could submit the issue to the development department.

    Best Regards

    #325830

    Hi,

    Already post acces to Ftp earlier.

    fTP LOGIN

    Private Content Hidden
    #325902

    Hello,

    I have the same problem: https://gyazo.com/eb922a7c3eb869238e0d824aebdf704d

    Please check once more.

    Best Regards

    #325919

    Can you try again?

    You can also find instructions but you need to translate the website I guess: Intructions

    Private Content Hidden
    #325983

    Hello,

    We have checked and see that the wrong URL has been written in the Database in the wp_options https://monosnap.com/file/FZNlrhi8gyM9yXHTbjJkr2iYNOqjOB

    Please change and check again.

    Best Regards

    #326065

    Hi,

    I have attached a image. You can see that the WP-Options written with the correct URL.
    I have deleted the file from momminiboutique and updated the theme. I have updated the Theme settings and have still the same problems.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #326178

    Hello,

    Please change the URL in the upload_path field please check and let us know if the problem presists.

    Best Regards

    #326378

    I have changed several things in FTP. It seems to work, when I change something in the Theme Settings I can see the Icons and Buttons. I don’t know what the solution was but it worked!

    #326419

    That is fine! If you have any questions please feel free to contact us.

    Wish you a wonderful day!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Buttons do not change from colour’ is closed to new replies.