Home Forums WoodMart – Premium Template Icons shown as squares

This topic contains 14 replies, has 3 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 1 week, 1 day ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #307636

    iivaa
    Customer

    Hello,
    Since last week, after updating Woodmart theme, the icons are showing as squares.
    I saved the theme settings and permalinks, but still getting the same issue.
    Best regards.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #307656

    Hello,

    Most likely this is caused by an incorrect URL in the Dashboard > Settings > General.

    Please check this manual: https://xtemos.com/docs/woodmart/icons-has-been-disappeared/

    If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

    #307796

    iivaa
    Customer

    Hello,
    I’ve tried everything as it’s described in the manual: https://xtemos.com/docs/woodmart/icons-has-been-disappeared/, but still it’s not working.
    Best regards.

    #307812

    Hello,

    Please, provide your site admin access to the private area.

    Make the full backup of your site and confirm the permit for us to deactivate the plugins not related to the theme and switch to the parent theme for the while of checking what may take up to 15 minutes.

    Best Regards

    #307967

    iivaa
    Customer

    Hello,
    Yes please, you can deactivate the plugins not related to the theme and switch to the parent theme.

    Could you please also check why the CSS defined in the Theme Settings -> Custom CSS section -> Global Custom CSS section is not loaded (applied)? This is happening after updating Woodmart theme.

    Thanks.
    Best regards.

    Private Content Hidden
    • This reply was modified 1 week, 3 days ago by  iivaa.
    #308028

    Hello,

    Please disable these plugins and check the issue: https://take.ms/PFd4p

    Best Regards

    #308067

    iivaa
    Customer

    Hello,

    I disabled the Endurance Page Cache plugin but getting the issue again.
    How to disable the other plugins? There is no option to disable these plugins. Should i delete them directly from the wp-content folder.

    Best regards.

    #308094

    Hello,

    Please contact the host support on this issue.

    If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

    #308098

    iivaa
    Customer

    Why should i contact the host support, i don’t understand?
    The issue with the icons came up after updating your theme. Previously it was working ok.

    #308101

    iivaa
    Customer

    See attached files about the plugins that should be disabled.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #308165

    Hello,

    One of the plugins may cause the issue. Please disable the plugins shown and check the issue.

    Best Regards

    #308183

    iivaa
    Customer

    I’ve disabled/deleted those plugins, but still having the same issue with the icons.
    Also check why the CSS defined in the Theme Settings -> Custom CSS section -> Global Custom CSS section is not applied.
    As i already said, after updating your theme, most things are not working.

    • This reply was modified 1 week, 2 days ago by  iivaa.
    #308286

    Hello,

    We have found and fixed the error. The CSS was broken because of missed ) in one of the color values in Theme Settings. Check the screenshot. https://prnt.sc/1eqw4tj

    Kind Regards

    #308288

    iivaa
    Customer

    Thanks!!! You are the best! 🙂

    #308289

    You are welcome, we are always happy to help you, write us when you have any difficulties or issues with our theme.

    And we would be glad if you will rate our theme with 5 stars on Theme Forest in case you are satisfied with our theme and customer service http://themeforest.net/downloads

    Thank you in advance 🙂

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

The topic ‘Icons shown as squares’ is closed to new replies.