Home Forums WoodMart – Premium Template Problem with the Cart after the last update

This topic contains 13 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 5 days, 15 hours ago.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #331687

    steph_invent
    Customer

    Hello,

    After the last update to the version 6.2.2 I have noticed that there is a problem with the cart.

    I add a product to the cart and when I decide to remove it from the cart, the cart keeps showing the amount on some pages however it is empty.

    Please fin below the URL that you can test and see yourself

    Thank you
    Regards

    Private Content Hidden
    #331724

    Hello,

    I cannot reproduce the problem when I add a product to a cart and then when I remove the product, the cart is empty: https://gyazo.com/a04089eac60d680101a9e36e94049911
    and https://gyazo.com/4d0f10b2c7dac9937415e07a02b558a8

    and I check the home page the cart icon shows zero.

    Please describe the steps to reproduce the problem.

    Best Regards

    #331768

    steph_invent
    Customer

    Hello,

    Please find below the video that shows the steps to reproduce the problem.

    As you can see, I simply added a product to the cart and then when I surf in other pages the cart is empty and when I only click on the shop, the cart shows the added product.

    Regards

    Private Content Hidden
    #331902

    Hello,

    Please, provide your site admin access (insert the site credentials into the Private content block under the message area) and confirm the permission for plugins deactivation, switching to the parent or default theme. As soon as we complete the testing we will enable all back, however, the site would be without plugins for 15-20 min. You would better make the full backup of your site.

    Best Regards

    #333377

    steph_invent
    Customer

    Hello,

    Please find below the information you need.

    I have noticed two problems now:

    1. When I add a product to the cart, the cart right slidebar does not appear anymore
    2. The Cart is not updating correctly. If you add any product to the cart and then you surf into the other pages of the top menu, you will see that the cart is not showing the correct information depending on the visited page

    Thank you
    Regards

    Private Content Hidden
    #333488

    Hello,

    You have not updated the related plugins: https://gyazo.com/90209f159030e5e85c3febf86c4439b9

    I have updated the plugin and I do not see the problem anymore: https://gyazo.com/3b3f4474d9317251e26027a9a39f9f3a

    If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

    #334070

    steph_invent
    Customer

    Hello,

    I have tried and the problem is still there! Please find below the video

    Thank you
    Regards

    Private Content Hidden
    #334109

    Hello,

    Please clear your browser cache: https://gyazo.com/758d1e46d9a31c0996ae1d164485742e

    Best Regards

    #334240

    steph_invent
    Customer

    Hello,

    I am using private navigation with google so there is not browser cache.

    As you can see in the video below, the problem is still there.

    Would you please test it again by following the same steps as in the video I have sent you?

    Thank you
    Regards

    Private Content Hidden
    #334310

    Hello,

    We have tried from different devices and locations, we cannot catch the problem:

    We go to the shop, add the product to the cart, the same you show on the video, close the cart, switch to Contact, and other pages.

    I attach the full video.

    Best Regards

    #334664

    steph_invent
    Customer

    Hello,

    Did you try to access to the all pages? Because it works on the folliwing pages: Boutique, FAQS, Contact, A propos but it does not work on “3D project” and “Blog”

    Could you please try it? I have tried it on different devices too and I have the same proble

    Thank you
    Regards

    #334825

    Hello,

    Please deactivate the WP Rocket plugin and check the issue.

    If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

    #334984

    steph_invent
    Customer

    Hello,

    It works after disactivating WP Rocket. However, you use it and it is compatible with your theme so I am wondering why I have this issue and how to resolve it?

    Thank you
    Regards

    #334990

    Hello,

    You can try settings we use:

    https://gyazo.com/1d448cd4f05b7b8944fd7ad5d766eae2

    https://gyazo.com/ead7e59426d3971fd0e56c2006242914

    Other settings are default.

    Best Regards

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.