Home Forums WoodMart support forum 404 on articles archive

404 on articles archive

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #581992

    Frenchy
    Participant

    Hello;

    On my website I have set the URL for the articles archive to http://www.website.com/category

    But it shows a 404.

    I have refreshed the permalinks but nothing works.

    #582242

    Hung Pham
    Keymaster

    Hi Frenchy,

    Thanks for reaching to us.

    Please go to General > Permalinks > Resave to update permalinks.

    Regards,

    #582321

    Frenchy
    Participant

    Hello;

    As mentionned in the post it’s not working.

    #582416

    Hung Pham
    Keymaster

    Hi Frenchy,

    To assist you in the best possible manner, I kindly ask that you please provide me temporary wp-admin info (wp-admin URL, username, password) to the Private Content area, this will allow me to thoroughly investigate and address your concerns more efficiently.

    Regards,

    #582421

    Frenchy
    Participant

    Attached.

    #582585

    Hung Pham
    Keymaster

    Hi Frenchy,

    Would you mind if I deactivate extra plugins for testing? Please confirm me back.

    Regards,

    #582599

    Frenchy
    Participant

    Hey !

    Yes go ahead. Please turn them back on after.

    #582670

    Hung Pham
    Keymaster

    Hi Frenchy,

    I’ve fixed your issue. Please check your site again.

    Regards,

    #582677

    Frenchy
    Participant

    Thanks !

    What was the issue ? 🙂

    #582679

    Frenchy
    Participant

    I see that you changed the slug… I didn’t want that ^^

    #582804

    Hung Pham
    Keymaster

    Hi Frenchy,

    Sorry that I forgot to restore permalinks, just make sure you leave Categories slug field empty. Then, double check.

    Regards,

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)