Home › Forums › Basel support forum › Hello
Hello
- This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 6 years, 10 months ago by Artem Temos.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
-
AuthorPosts
-
February 18, 2018 at 11:53 pm #40758
krstojovkoskiParticipantCan you please provide me with the [html_block id="254"] code (document), because I edited the code and now I can’t get it back. I am working on the “Fashion flat” theme.
I will attach here an image so you can have a better understanding of what code I am missing.
Attachments:
You must be logged in to view attached files.February 19, 2018 at 7:51 am #40794
Artem TemosKeymasterHello,
Thank you so much for contacting our support center.
Here is a code snippet for this HTML Block
[vc_row css=".vc_custom_1437124446566{margin-bottom: 0px !important;}"][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1437124363939{margin-bottom: 10px !important;}"] <ul class="sub-menu"> <li><a href="#">Hot Categories</a> <ul class="sub-sub-menu"> <li><a href="#">Dresses</a></li> <li><a href="#">Blouses & Shirts</a></li> <li><a href="#">T-Shirts</a></li> <li><a href="#">Tank Tops</a></li> <li><a href="#">Jumpsuits & Rompers</a></li> </ul> </li> </ul> [/vc_column_text][vc_column_text css=".vc_custom_1437125067874{margin-bottom: 0px !important;}"] <ul class="sub-menu"> <li><a href="#">Bottoms</a> <ul class="sub-sub-menu"> <li><a href="#">Skirts</a></li> <li><a href="#">Shorts</a></li> <li><a href="#">Jeans</a></li> <li><a href="#">Pants & Capris</a></li> </ul> </li> </ul> [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text css=".vc_custom_1437124372709{margin-bottom: 10px !important;}"] <ul class="sub-menu"> <li><a href="#">Outwear & Sweaters</a> <ul class="sub-sub-menu"> <li><a href="#">Blazers</a></li> <li><a href="#">Hoodies & Sweatshirts</a></li> <li><a href="#">Basic Jackets</a></li> <li><a href="#">Trench</a></li> <li><a href="#">Cardigans</a></li> </ul> </li> </ul> [/vc_column_text][vc_column_text css=".vc_custom_1437125079189{margin-bottom: 0px !important;}"] <ul class="sub-menu"> <li><a href="#">Hot Search</a> <ul class="sub-sub-menu"> <li><a href="#">Bras</a></li> <li><a href="#">Panties</a></li> <li><a href="#">Shapers</a></li> <li><a href="#">Bra & Brief Sets</a></li> </ul> </li> </ul> [/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/3"][vc_column_text] <ul class="sub-menu"> <li><a href="#">Accessories</a> <ul class="sub-sub-menu"> <li><a href="#">Scarves & Wraps</a></li> <li><a href="#">Headwear</a></li> <li><a href="#">Baseball Caps</a></li> <li><a href="#">Sunglasses</a></li> <li><a href="#">Belts</a></li> </ul> </li> </ul> [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Kind Regards
XTemos StudioFebruary 19, 2018 at 7:16 pm #41027
krstojovkoskiParticipantThank you so much for the help, appreciate it!
February 20, 2018 at 7:40 am #41091
Artem TemosKeymasterYou are welcome!
-
AuthorPosts
Tagged: Missing code
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
The topic ‘Hello’ is closed to new replies.
- You must be logged in to create new topics. Login / Register