Home Forums WoodMart support forum Imagify Webp images not working on my site

Imagify Webp images not working on my site

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #390313

    niwo
    Participant

    Hi,

    I could figure out on the changelog, that the Imagify Plugin is now compatible, but the webp format isn’t being used on my site.

    Why?
    Am I missing something here?

    Regards

    • This topic was modified 2 years ago by niwo.
    #390428

    Luke Nielsen
    Keymaster

    Hello,

    In the settings of the “Imagify” plugin, you need to set the “picture” HTML tag.

    https://prnt.sc/hdkTaf3pYdFN

    In case you need any additional help, I’d be more than happy to assist you.

    Kind Regards

    #390436

    Hello,

    Please select the format in Optimization -> WEBP FORMAT you need to choose “Use tags” and it should work https://prnt.sc/qThlDGZOGm5z

    If you have any questions, please feel free to contact us.

    Best Regards

    #390836

    niwo
    Participant

    Perfect.
    It works now.

    I’ve noticed, that if the webp file is larger than the source file the smallest file will be displayed.
    That’s great. 🙂

    Is there a way to prevent creating a webp file when the source file will be smaller?

    Regards

    #390870

    Luke Nielsen
    Keymaster

    Hello,

    Sorry, but I cannot tell you exactly because it’s a third-party plugin that is not related to the theme. Will be better if you contact their support.

    I’d be happy to assist if you have any other questions or concerns.

    Kind Regards

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)