Home Forums WoodMart – Premium Template The video in the slider does not work

This topic contains 27 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 4 months, 3 weeks ago.

Viewing 28 posts - 1 through 28 (of 28 total)
  • Author
    Posts
  • #64103
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    Today on 2 domains with this template, the video in the slider stopped working. The slider is on the main page on each of the sites. We did not do anything in the settings ourselves.

    Private Content Hidden
    #64118

    Hello,

    Could you please check how it works with some default WordPress theme like twentysixteen to understand is it our theme issue or not?

    Regards

    #64251
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    On the theme of twentysixteen the background video in the slider also does not work

    #64255
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    I want to add, the video works on a test subdomain

    Private Content Hidden
    #64259

    If it doesn’t work with other themes as well then it is not caused by WoodMart. Maybe there is some conflict with other plugins or some problem with the video.

    #64263
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    But we did not install any plug-ins from the moment when everything worked correctly. How to deal with this? Maybe you can see if we give you access?

    #64269
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    You know that I discovered that everything works in the Yandex browser and opera … but in the chromium video does not play, can you look at you it loses?

    #64270
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    See screenshot in private content

    Private Content Hidden
    #64281
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    but that’s how it works … how do I not fix it? (see screen)

    Private Content Hidden
    #64288
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    Is it the same?

    Private Content Hidden
    #64293

    Try to disable all external plugins, update our theme and Revolution Slider to the latest version and choose some other videos for this. Also, try to create a slider from scratch step by step to understand on which point it stops from playing.

    #64296
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    Plug-ins all turned off, version of the theme 2.6, version of the slider 5.4.7.4, in the screenshot I found the code that does not allow the video to work in the browser chrome. If you change it to manual, then everything works fine, but if the plug-in is updated everything will be overwritten. The problem is clearly in the slider plugin. I tested on 5 different computers. I have this error after your last update (with which the slider was updated). How to solve this issue?

    Private Content Hidden
    #64297

    OK, you said that it works on another domain. Could you please check does it have this code also?

    #64301
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    I was wrong, I checked in another browser of another domain and I realized it quite recently. All browsers except Chrome work fine

    #64306

    Try to create a slider from scratch step by step to understand on which point it stops from playing.

    #64307
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    Well I’ll do it, but do not you think it’s strange on 2 sites at once? With different settings with different plugins.

    #64310
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    Made a new slide on the new page, but nothing works

    Private Content Hidden
    #64311
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    2 different browsers and 2 different visibility options

    Private Content Hidden
    #64313

    Please, provide us your website link so we can check it.

    #64315
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    See Private Content

    Private Content Hidden
    #64316

    Sorry, my mistake. I meant your website admin access, not just link. We want to check your slider configuration.

    #64317
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    Update

    Private Content Hidden
    #64318

    Try to add the following code snippet to the Custom CSS area in Theme Settings to fix this issue

    .rs-background-video-layer iframe {
        visibility: visible !important;
        opacity: 1!important;
    }
    #64323
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    It Works! THX!!!

    #64324
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    While the page is being loaded, you can see the part of the youtube and the cover button from the YouTube, this option is a bit wrong, can you tell the developers of the slider plug-in?

    #64340

    We are not able to do this since it works well on our side. There is some problem on your website only. Maybe it will be improved of fixed in some of the next updates.

    #69510
    shenzorus
    shenzorus
    Customer

    Today, we found an error when playing video on the mobile version, swearing at the SSL certificate, in this case to whom we contact?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #69520

    It seems to be some problem with the latest version of the plugin. We hope that it will be fixed in their next updates.

    Kind Regards

Viewing 28 posts - 1 through 28 (of 28 total)

You must be logged in to reply to this topic.