Home Forums WoodMart – Premium Template Brands Prefooter not showing

Tagged: ,

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 2 days, 20 hours ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #280133

    AndCabrita
    Customer

    Hello,

    Brands are not showing up in prefooter area after update. They’re there, as you can see their description when hoovering the mouse, but the are no logos or names.

    Thank you.

    Private Content Hidden
    #280283

    Hello,

    Thank you very much for choosing our theme and for contacting us.

    Please provide your site admin access we shall check the settings.

    Best Regards

    #280318

    AndCabrita
    Customer

    Hello,

    You can check the data bellow.

    Thanks.

    Private Content Hidden
    #280764

    Hello,

    It seems you have deleted the content.

    You have inserted this HTML block in the pre-footer area: https://gyazo.com/e110ae3a1667dd591c5a68886bfcdbf5

    I try to find it and I cannot https://gyazo.com/e358f852049b5fe77065164381c64b05

    Please try to create HTM block add the brands and correct the HTML ID shorcode ninth the Theme Settings.

    Best Regards

    #280770

    AndCabrita
    Customer

    Hello,

    Please go to page 3 of the HTML, where you can find the block 258. The search camp doesn’t look in the shortcode field.

    Thank you.

    #280989

    Hello,

    Please check this block it is empty: https://prnt.sc/118g38t

    Best Regards

    #281000

    AndCabrita
    Customer

    Dear Elise,

    Before update to v6, there was a brand carousel in prefooter, with the images of the brands that when you select it filters the shop to that brand. After update, everything’s white in the prefooter area, but when you go there with the mouse the name of the brands appear, meaning they’re there but it’s not displaying their image. If you try it for two seconds, you’ll be able to use the function visiting the website.

    The image of the brands are present in the brand attribute menu, in case you want to check it.

    When you enter elementor to check the html block 258, you’ve to select the correspondent section to see its options. You can check in the printscreen bellow that this html block exists, that it has a section of brands and that the brands are selected but they’re simply not displaying after V6 update.

    Thank you.

    Private Content Hidden
    #281012

    Hello,

    I am terribly sorry for my mistake. It was really a bug and our development theme has fixed it in the recent theme release:

    Update version 6.0.2

    FIXED: Brand element missing images

    Sorry once again.

    Best Regards

    #282895

    AndCabrita
    Customer

    Dear Elise,

    Thank you for your answer.

    Just updated for the v6.0.3 and it’s still happening the same. Is there any action needed to correct it?

    Thank you.

    #283124

    Hello,

    Please provide FTP access to the private area.

    Best Regards

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.