Home Forums WoodMart – Premium Template Changes in Elementor are not applied

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Aizaz Imtiaz Awan Aizaz Imtiaz Awan 1 day, 13 hours ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #299056

    Tim Jaggi
    Customer

    Hello
    I have had the problem a few times now that I save changes that I make in Elementor, but then they are not displayed correctly in the preview. Some times the changes have suddenly taken over by wild rumgeklicke yet. However, I have no idea how this happened and wanted to ask if you have a good tip on what this can be or how I can best proceed.

    PS: Often this happens with readjustments of colors or shapes and sizes.

    Merci for your help
    Tim

    Private Content Hidden
    #299125

    Hello,

    Please check how it works with the default wordpress theme just to check whether the issue is with our theme or not.

    Because the saving changes/preview are the plugin functionality and our theme doesn’t influence.

    Best Regards

    #299139

    Tim Jaggi
    Customer

    Did deactivate all plugins and activate them again… and tadaaa it works

    Thank you

    #299141

    Hello,

    We are Glad that your issue has been Resolved.

    Let us know if there’s anything else we can do for you! You can always reach us at any time. We are always here to help you.

    Have a wonderful day.

    Topic Closed.
    Best Regards.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Changes in Elementor are not applied’ is closed to new replies.