Home Forums Basel – Premium Template FAQ page widgets not working

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 1 week, 6 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #196326
    hussainned1
    hussainned1
    Customer

    Please find attached both screenshots of my website FAQ page and WP bakery page. Both header and lower widgets are showing in WP bakery but when I open my website header and lower sections didn’t show anything.

    Please help to restore my upper and lower part of FAQ page.

    Thanks

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #196417

    Hello,

    Please provide the site admin access to the private area

    Best Regards

    #196448
    hussainned1
    hussainned1
    Customer

    Please find below

    Private Content Hidden
    #196506

    Hello,

    Please check your credentials, I cannot log in. I need access to the WordPress Dashboard, not to CPanel.

    Best Regards

    #196570
    hussainned1
    hussainned1
    Customer

    Please find wp credentials

    Private Content Hidden
    #196792

    Hello,

    Please deactivate all the plugins not related to the theme and check the issue, if the problem remains, leave the plugins not activated for me to check.

    Best Regards

    #197048
    hussainned1
    hussainned1
    Customer

    I deactivated approximately all plugins and problem still there.
    Please solve.
    Thanks

    #197108

    Hello,

    /faqs/ page contains the row with the white text and icons content, set the row background correctly, please https://prnt.sc/slzt8j

    The same for Covid page https://prnt.sc/slzush

    Best Regards

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.