Home Forums WoodMart – Premium Template Flickering when navigating between pages

This topic contains 11 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 3 weeks, 6 days ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #199535
    sarahkim
    sarahkim
    Customer

    Hi thank you for your support,

    I had an inquiry about this issue previously, still hasn’t fixed yet.
    I disabled all plugins and tested it, I haven’t found it yet.
    I feel the WP Bakery plugin causes the issue.. when you switch to the second language and click home page and click the page (attached screenshot -> the red box page) , you will find “Search” function shown on the top for 1-2seconds and then disappearing..and then the page layout goes to the right..
    It’s hard to explain for me, but you will notice the issue.

    Could you please test the website and if you found or suspicion anything, please let us know.

    Thank you in advance.

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #199593

    Hello,

    Your site is not reachable now https://prnt.sc/srj2lb

    When the site is loading the styles files are loaded in turn, not altogether in one moment. That is why first of all you see the HTML structure and then as soon as all the styles files have been uploaded you see your site as it should. That is the reason the site in the process of loading may look not nice and as it should.

    Best Regards

    #199601
    sarahkim
    sarahkim
    Customer

    Thanks for replying,
    But I can see the website working,
    As you said that, first of all, you see the HTML structure and then as soon as all the styles files have been uploaded you see your site as it should. -> is this standard way of loading?… Can you please test it on different browsers?.. I’m not sure why you couldn’t open the site, was it same as last time not reachable from your location?..

    Regards,

    #199662

    Hello,

    Your site may be blocked from certain countries. Please check with the host support. I cannot open your site in any browser.

    Best Regards

    #199839
    sarahkim
    sarahkim
    Customer

    Hi, sorry my typing mistake.

    see the private content.

    Private Content Hidden
    #199923

    Hello,

    Please provide the site admin access to the private area.

    Best Regards

    #200111
    sarahkim
    sarahkim
    Customer

    thank you for replying,
    seethe private area.

    Private Content Hidden
    #200175

    Hello,

    We have checked and see that the problem is caused by this plugin https://prnt.sc/sstu1j deactivate and check.

    Best Regards

    #200472
    sarahkim
    sarahkim
    Customer

    Thank you for much! I went through all but couldn’t find it!

    thanks again!

    #200590

    Hello,

    You can find this plugin in Dashboard > Plugins. Find deactivate and check the issue.

    Best Regards

    #200853
    sarahkim
    sarahkim
    Customer

    no, I meant I couldn’t figure it out what was the cause of plugin previously,
    I did it and it works now.

    thanks again

    #200929

    Hello,

    This is the issue of plugin conflict.

    Best Regards

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.