Home Forums WoodMart – Premium Template Font icons are no longer displayed

Tagged: 

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 1 month, 1 week ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #208747

    DiZGraph
    Customer

    Hello. After changing the domain name on the site from temporary to primary. Font icons are no longer displayed. How can this be fixed?

    Private Content Hidden
    #208763

    Hello,

    Thank you very much for choosing our theme and for contacting us.

    Please save the Theme Setting, update files in CSS generator if you used them and clear your cache.

    Make sure your site URL is correctly inserted in the Settings > General. If your site is HTTPS, it should be the same there.

    Best Regards

    #208806

    DiZGraph
    Customer

    Hello. Several times already checked everything, deleted the cache on the site with different plugins. Did not help. I made a backup, reinstalled WordPress, installed the Woodmart theme, everything works fine until I restore the site from the backup. I understand that the error with the display of icons lies in the database. But unfortunately I myself can’t find where this error is. I hope for your help. Thank you in advance.

    Private Content Hidden
    #208887

    Hello,

    Please provide the site admin access to the private area I need to check.

    Best Regards

    #208896

    DiZGraph
    Customer

    Site Access

    Private Content Hidden
    #208971

    Hello,

    Your site is on HTTPS and your site URL is inserted incorrectly, make the full back up and insert the correct URL https://prnt.sc/tcrt1e

    Best Regards

    #208973

    DiZGraph
    Customer

    You fixed the icons. Thank you very much. Please tell me what do you want to fix?

    #208974

    DiZGraph
    Customer

    I understand you correctly now you need to backup the site and then change the URL and restore the site from the backup?

    #209005

    Hello,

    You will need to restore the site from the backup if after inserting the right URL something happens with your site. If everything is ok you do not need to do anything.

    Best Regards

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.