Home Forums WoodMart – Premium Template Header builder 406 Error

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 2 months, 1 week ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #113186

    nvr
    Customer

    Hello there,
    So i’m planning to move my website to other host which is on litespeed and i have a big issue with header builder…i just created a stage wordpress install no plugin/nothing just the theme. I go to header builder and this is what i got: check the screenshoot below & infinite loading loop.
    Any advice?
    https://imgur.com/a/JEcWRdS

    Edit: I found what caused the issuse; the webhost has modsecurity enable and have to disable so i can save header. Any advice regarding this?

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by  nvr.
    #113190

    Hello,

    Could you please disable all plugins that are not related to our theme and provide us your admin access so we can check it?

    Thank you in advance

    #113192

    nvr
    Customer

    I have made an edit i found out that header builder is not compatible with modsecurity on cpanel 🙂
    And there no plugins enabled like i just said.

    If i disable the mod security then everything works perfectly.
    https://documentation.cpanel.net/display/68Docs/ModSecurity+Tools

    #113251

    OK, we are glad that you sorted this out.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.