Home Forums WoodMart – Premium Template Header Builder Problem

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 20 hours ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #128411

    MitakaDi
    Customer

    Hi,

    I am trying to make modification on one of the headers using Header Builder, but it has a problem.

    When I try to save the header, it keeps loading indefinitely. So no changes are actually saved. I’ve opened the console and I’ve attached a screenshot of the problem, as well as the saving process (that never ends).

    How can I fix this?

    Thanks!

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #128414

    Hello,

    Could you please disable all plugins that are not related to our theme and provide us your admin access so we can check it?

    Thank you in advance

    #128549

    MitakaDi
    Customer

    Any news on the issue?

    Did you manage to login and make adjustments?

    Thanks.

    #128595

    Hello,

    Please provide your site admin access to the private area.

    Deactivate all the plugins not related to the theme and switch the parent theme, check the issue, if the problem remains, leave the plugins not activated for us to check

    Best Regards

    #128614

    MitakaDi
    Customer

    Hi,

    There are no additional plugins activated. All installtion is related to the theme only.

    Thanks

    Private Content Hidden
    • This reply was modified 2 days, 16 hours ago by Elise Noromit Elise Noromit.
    #128638

    Hello,

    Please provide your site login page.

    Best Regards

    #128642

    MitakaDi
    Customer
    #128673

    Hello,

    I have checked the site and see the problem. We need more time to investigate the issue we shall get back to you ASAP.

    Best Regards

    #128754

    MitakaDi
    Customer

    Sure, please let me know once it’s fixed as I need to launch the site ASAP.

    Thanks

    #128786

    We see that admin-ajax.php POST requests from our header builder are blocked somehow by your server. Contact your hosting provider and ask to investigate this particular HTTP request when you save the header data. https://gyazo.com/2e09ed354ad3e42c2ccd06af1898fef8

    Regards

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.