Home Forums WoodMart – Premium Template Header icons are missing

Tagged: 

This topic contains 14 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 1 month ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • #208982

    Hi,

    After first refresh, all icons ( wish list, compare product, search etc) are missing. I try everything which I found on the forum and didn’t help. Try to generate new css generated file, also try with clear cache but nothing helps.

    Can you please provide me some solution for my problem?

    Regards,
    Metodi

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #209042

    Hello,

    Thank you very much for choosing our theme and for contacting us.

    Please save the Theme Setting, update files in CSS generator if you used them and clear your cache.

    Best Regards

    #209048

    Hi,

    I try that scenario like 50 times and still nothing. This are the errors which I’m receiving in Console tab. Please see my attached picture

    Can you please check again and tell me what is the problem because obviously saving the Theme Settings, CSS generator and Flush cache doesn’t help.

    Regards

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #209068

    Hello,

    Please provide the site admin access to the private area we shall check and suggest.

    Best Regards

    #209073

    In private content are my credentials

    Private Content Hidden
    #209183

    Hi,

    Did you have a time to check what causing the problem for icons to disappears from my side.

    Please take a look and tell me how to fix this, because this project I must to finish until this Friday and I don’t want to spend so much time fixing some minor bugs for missing icons.

    Regards,
    Metodi

    #209262

    Hi,
    Do you have any update about this problem.
    According my inspection I can see that after first refresh, URL for icons are redirect to https instead of http and that is causing all problem.

    Can you please point me where exactly should I change those 3 URLs and to fix my problem? BTW in General tab URL is set correctly.

    Regards

    #209283

    Hello,

    Your site should be HTTPS. Now your site is HTTP. Please check your host support if they can help you install SSL certificate https://xtemos.com/docs/woodmart/faq-guides/https-security-ssl-issue/

    Best Regards

    #209289

    Hi,

    I don’t planning to set my site to be https. Is there other way how to fix the problem with the missing icons?

    My website will not contain payment method and I’m not planning to pay additional charges for SSL sertificate.

    Please tell me other workaround to fix this bug with icons.

    Thanks in advance

    #209325

    Hello,

    Please deactivate all the plugins not related to the theme and provide the FTP access to the private area.

    Best Regards

    #209365

    Hi,

    In private content I provide you login credentials for FTP and for wordpress admin page.
    Please login and take a look

    Regards,
    Metodi

    Private Content Hidden
    #209419

    Hello,

    The icons disappear is caused by one of these plugin https://prnt.sc/te1sv0

    We have deactivated it and icons are shown: https://prnt.sc/te1tcy

    Check the plugin’s settings they influence.

    Best Regards

    #209554

    It’s not possible to deactivate those 2 plugins.

    If you were able to deactivate them please make the changes and leave it so my site can work properly. I spent all day to remove that plugin using FTP and I was not able.

    BTW when I’m clearing the cache and after my first restart icons are present, but after more than 2 refreshes icons disappears.

    I remove the wordpress and the theme and install it again. Please try go login and to check what is happening. I have new wordpress credentials. Will post them in private content

    Private Content Hidden
    #209558

    Also these are login credentials for Hosting:

    Private Content Hidden
    #209613

    Hello,

    Please contact the host support. These plugins do not relate to the WoodMart theme.

    They will help to disable them.

    Best Regards

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)

You must be logged in to reply to this topic.