Home Forums Basel – Premium Template Issue with titles and subtitles

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 1 week, 3 days ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #181878

    Waldo
    Customer

    Hi,
    on some last iPhone modelds(i.e. 11) I see the issue with titles and subtitles. Sometimes they are not visiable at all. Would you analyse and fix it?
    I am attaching a video and some screens made through browser validator, since on desctop in valitor the problem doesnt persist.

    p.s. all plugins, excluding Woo, have been deactivated, still the same issue.

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #181882

    Waldo
    Customer

    Some screens from the phone. The problem can be seen there.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #182079

    Hello,

    Please disable the animation on the heading and clean the cache.

    Best Regards

    #182083

    Waldo
    Customer

    Hi,
    I dont have animation for headlings. Would you pls check, I may be wrong?
    Access data was added to the ticket.

    #182144

    Hello,

    Please remove the animation from the columns.

    Best Regards

    #182176

    Waldo
    Customer

    Hello,
    which columns?

    #182257

    Hello,

    Please remove the animation in this column and check https://gyazo.com/69c1ab2bcafdeffc490bb6815f6fafba

    Best Regards

    #182261

    Waldo
    Customer

    Hello,
    it is not because of animation, the problem because of gradient, path: title color – gradient.
    Do you plan to take down the feature from the theme at all or you will fix it?

    Br, Waldemar

    #182391

    Hello,

    We shall fix the issue in the nearest update.

    Best Regards

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.