Home Forums WoodMart support forum layout is broken on production mode.

layout is broken on production mode.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #423745

    enesdyaz
    Participant

    HI. when i use it with the elementor, all layout is working fine. but on the production page, the layout is broken.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #423781

    Luke Nielsen
    Keymaster

    Hello,

    Please provide the access to the admin dashboard so I can check the issue on your side.

    I await your response.

    Kind Regards

    #424301

    enesdyaz
    Participant

    Thank you
    please check it and let me know

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by Luke Nielsen.
    #424384

    Luke Nielsen
    Keymaster

    Hello,

    Please confirm the permission for the plugin’s deactivation, switching to the parent theme. As soon as we complete the testing we will enable all back.

    Looking forward to collaborating with you.

    Kind Regards

    #424388

    enesdyaz
    Participant

    yes you can deactivate it and just let me know if there is any issue.

    #424632

    Luke Nielsen
    Keymaster

    Hello,

    The issue is in the “Divi Builder” plugin, after deactivating it the price table started to work well.

    https://prnt.sc/hX4N8AT16_Qa

    https://gyazo.com/45f2efce38f4dd1a50f3ee63df712a4a

    You can also reach out to us if you have any questions.

    Kind Regards

Tagged: 

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)