Home Forums WoodMart – Premium Template Load More button loads products in default language

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 3 weeks, 1 day ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #128977
    ymavrak
    ymavrak
    Customer

    Hello in this page https://jonglezpublishing.com/fr/editions/ when I click Load More Products at the bottom of the screen it loads products in english not in french. Can you please help. (same happens in all languages .. it is loading products in english

    Private Content Hidden
    #128990

    Hello,

    Please deactivate all the plugins not related to the theme and switch the parent theme, check the issue, if the problem remains, leave the plugins not activated and provide the site admin access to the private area

    Best Regards

    #128991
    ymavrak
    ymavrak
    Customer

    Hello the problem was still there when I had the parent theme active.
    Also when I am logged in as admin then the problem is not there. But it is there when I am not logged in.
    Anyway I am sending you the credentials because I tried to deactivate some plugins but with no result.
    Thank you in advance

    Private Content Hidden
    #129028

    Hello,

    I am checking your site:

    I am logged out https://gyazo.com/c084b71796b31674b06c4d4a616a98a2 as you can see the products in French (I tested French)

    I am logged in https://gyazo.com/38c6b4069a94db88c6d0a6fe7f140b7d

    So I do not see the problem, please provide step by step actions to reproduce the problem.

    Best Regards

    #129844
    ymavrak
    ymavrak
    Customer

    Hello guys!

    Unfortunately the problem appeared again 🙁 .

    At this page https://jonglezpublishing.com/fr/editions/ when you scroll to bottom and you load more products it loads books in english not in French
    Check my screenshot too.

    I repeat that the problem is not happening when you are logged in as Admin.

    Can you please help?

    Admin creds are the same with the ones I ve already sent you

    Thank you

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #129924

    Hello,

    I have deactivated the plugins and it works properly https://gyazo.com/a7b6246ebb60f952fb315a062994fc83

    Deactivate these plugins and check http://prntscr.com/o6a2h8

    Best Regards

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.