Home Forums WoodMart – Premium Template Megamenu & footer, not full width not in the centre

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by Aizaz Imtiaz Awan Aizaz Imtiaz Awan 1 month ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #259917

    Tomas Bartunek
    Customer

    Hi, I have a problem,
    1.Megamenu & footer, not full width not in the centre only on shopping pages.
    2.Wordpress blurry images on all browser only good looking picture on firefox.
    Thanks, Tomas;-]
    Thanks, guys the theme is top only this issue.

    Private Content Hidden
    #260008

    Hello,

    First of all thanks for choosing our Theme, we are glad to be you in the WoodMart WordPress family :).

    I have visited your website.

    1) Your website is loading from cache. Please delete the cache folder from “Wp-content” deactivate cache plugin clear browser cache and check back.

    If the problem continues then provide with the admin panel login details of the website to check it myself and help you out accordingly.

    2) Please provide a relevant screenshot of the specific area to check it myself and help you out accordingly.

    Regards.
    Xtemos Studios.

    #260885

    Tomas Bartunek
    Customer

    Hi, all done nothing change. Still the same problem. the image is the problem page all shop pages the same problem, check homepage and rest of the pages works perfect problem is the footer as well

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #260897

    Hello,

    I have rechecked your website and the website is still loading from cache.

    Screenshot for Clarification: https://prnt.sc/xi1ymq

    Best Regards.

    #260981

    Tomas Bartunek
    Customer

    Hi I have delete all cache, delete cache plugin still nothing. Thanks

    #261030

    Tomas Bartunek
    Customer

    I found what was causing the problem custom width if I switch back to full width problem solved, but still have no idea why my site loading from cache all cache deleted all plugin deleted, all caches on hosting deleted?

    #261119

    Hello,

    We are glad that you managed to solve the issue yourself. You are Great!!!

    When you use the cache plugin then your site loads from the cache folder of that plugin. You can try deactivating the plugin.

    Let us know if there’s anything else we can do for you! You can always reach us at any time. We are always here to help you.

    Have a wonderful day.

    Best Regards.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.