Home Forums WoodMart – Premium Template Mobile menu issue after update

This topic contains 10 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 3 months, 1 week ago.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Author
    Posts
  • #123822

    Jakob40004000
    Customer

    Hi, one problem solved, but another rised..

    In mobileview, the first box is blank, but when clicked it goes to “Blog”.

    https://www.repower.dk

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #123851

    Hello,

    Your menu item contains two links http://prntscr.com/nor8jd Please update the site admin access so that I could check, deactivate the plugins not related to the theme.

    Best Regards

    #123853

    Jakob40004000
    Customer

    Thank you. Updated with login info

    Private Content Hidden
    #123875

    Hello,

    The first menu item leading to the blog does not exist in your mobile menu http://prntscr.com/noszkn

    So, some of the plugins generate this item, deactivate all not related to the theme and check again.

    Best Regards

    #123877

    Jakob40004000
    Customer

    Hi,

    I just created a staging-environment and deactivated ALL plugins that are not included in the theme. Still the same problem.

    #123889

    Hello,

    Please provide access to the staging environment.

    Best Regards

    #123919

    Jakob40004000
    Customer

    Hi, thank you.

    I have updated the password, and disabled all plugins that are not from WM

    Private Content Hidden
    #123923

    Jakob40004000
    Customer

    Hi again,

    Its a live site, and I couldn’t wait. I have rolled back from a backup last night.

    If you found out what could be the cause, please let me know!

    #123941

    Hello,

    You said you had the staging environment. Do you have? Can you provide the credentials, if you can not. Please confirm the permit to deactivate all the plugins not related to the theme for the period of checking what may take 15-20 minutes.

    Best Regards

    #123958

    Jakob40004000
    Customer

    Please do not change anything.

    Hi, yes i did open the staging, but I discovered that customers couldnt order, so it got serious. Had to restore from a backup. Now all is good.

    Thank you!

    #123985

    You are welcome! If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)

The topic ‘Mobile menu issue after update’ is closed to new replies.