Home Forums Basel – Premium Template My product pictures disappear/do not display

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 3 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #63950

    Raj
    Customer

    My product pictures suddenly disappear/do not display in the individual product page view. For example the image for this product is not visible here: https://toynigma.com/product/dc-super-powers-collection-harley-quinn-maquette-statue/

    Could you help me determine the issue?

    Private Content Hidden
    #64003

    Hello,

    I have checked the link you have provided and other product I do not see any problems https://gyazo.com/236d308b520e691d9091b6565407ab3e

    Please clarify your problem.

    Best Regards

    #64748

    Raj
    Customer

    Hi Elise,

    Thank you for your reply.

    Sorry, can you check again – the problem is now happening again. You may have checked it when I managed to find the problem by deactivating WP Bakery Visual Composer. I tried deactivating plugins until I found the conflict. Deactivating WPBakery plugin will fix the product page missing picture problem – but we need it active because without it the website breaks (i.e. home page shows short codes instead of content).

    A second question I have is regarding the home page – at the bottom of the page, do you know why the layout of these blog posts looks off/out of line? And why the “load more” button is oddly placed to the right side? Please see the attached screenshot.

    Thanks again!
    – Raj

    Private Content Hidden
    #64757

    Hello,

    WP Bakery Page Builder has released the update in the result script conflict has occurred. Now you can update your theme and update WP Bakey Page Builder.

    1. Enter your Themeforest account and upload the theme archive, update the theme as per instructions here: https://xtemos.com/docs/basel/update-theme/

    2. Find WP Bakey Page Builder Plugin in theme folder: theme/inc/plugins and upload via Plugins > Add new > Upload Plugin

    I cannot login your site and check the settings. However, I see that you have set the Masonry in Blog element design. Try to change for something more appropriate http://prntscr.com/jz8g9r

    Best Regards

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.