Home Forums WoodMart – Premium Template My woodmart demo data didn't fully imported

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 1 week, 2 days ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #308074

    Collinsitx
    Customer

    Hello,
    Hello, I have a problem with my Woodmart theme. The header is not displayed like on the demo. Even my logo is not showing.

    Please help me!

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #308097

    Hello,

    Check if you have a correct URL set in Dashboard -> Settings -> General. It should start with HTTPS if you are using an SSL certificate on your website. Then go to Theme Settings and resave them. If it doesn’t help, please, provide us your admin access so we can check.

    Kind Regards
    XTemos Studio

    #308110

    Collinsitx
    Customer

    Thanks you. I change to https. But my Logo Don’t display in every page. Please check if my theme is properly installed and my demo is well imported

    Private Content Hidden
    #308112

    You need to upload your logo to each header used on your website. Read this articles for more details https://xtemos.com/docs/woodmart/header-builder/setup-logo-image/

    #308145

    Collinsitx
    Customer

    Please look my header again. I didnt solve my problem.

    Private Content Hidden
    #308239

    As we can see, the logo is set correctly https://gyazo.com/b19b78dafa5896c50d5334d50dad8b2b
    Please, remove your cache if you have it on your server or by some plugin.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.