Home Forums Hitek Support Forum Problem in header builder

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 1 week, 2 days ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #322692

    peyman
    Customer

    Hi,
    I have a problem
    When the WordPress language is a language other than Persian, everything works fine in the header builder as shown in Figure 1.
    But when the WordPress language becomes Persian, the contents of the header builder settings are not loaded, as in Figure 2.

    Private Content Hidden
    • This topic was modified 2 weeks, 4 days ago by  peyman.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #322868

    Hello,

    Thank you so much for purchasing our theme and contacting our support center.

    Please, keep the “General” term without translation for now. This bug will be fixed in our next theme update very soon.

    Kind Regards
    XTemos Studio

    #323998

    patrik.varga
    Customer

    Hi Great Team!

    The SVG support not working in header builder.
    I choose an SVG logo to header, its ok, i save it, but not display in frontend.
    In 2021 i think its a deafult solution, please make it! (Same error in Woodmart theme…)

    Thank you very much!

    #324064

    peyman
    Customer

    thank you so much…

    #324246

    Hi @patrik.varga

    Please, create a separate topic and give us more details about the SVG problem.

    Kind Regards

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.