Home Forums WoodMart – Premium Template problem with posts

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by Aizaz Imtiaz Awan Aizaz Imtiaz Awan 1 month ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #149356

    prokurent
    Customer

    Hi. I want to set my homepage as a magazine, but I have a problem with posts. A strange space is created between them – see the link in a private content.

    I’ve tried everything from photos of the same size to setting the space between posts. Nothing helps. Let me know what’s going on.

    Private Content Hidden
    #149383

    Hello,

    I have check your site homepage there is no such empty space shown between the posts you can check the below screenshot: https://jmp.sh/VpYxKvT

    If you are pointing to that space which shown at the right hand side. It seems that space is shown because you create 2 column in your page builder row and set the first column equals to two columns width and you put your content inside the first column and the second one remains empty.

    Screenshot: https://jmp.sh/MKeW30y

    So to fix this, you just have to simply change the column layout and select only one column inside a row as in the screenshot: https://jmp.sh/QBUaMV2

    Best Regards.

    #149781

    prokurent
    Customer

    In the blog set to “mask on image” and “masnory grid” space is created between posts. See for yourself.

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #149787

    Hello,

    For the homepage empty space you need to edit your page with Wp-Bakery page builder and changed the column layout of that row as in the screenshot: https://jmp.sh/QBUaMV2

    For your blog page “https://humodo.pl/kategoria/poradniki/” kindly deactivate all your third party plugins and undo your custom code and then check back your site. If the issue is still there then share your login details so I can help you out.

    Best Regards.

    #150119

    prokurent
    Customer

    Please see the links I put in my private content. It looks even worse on mobiles. I really get tired of it for a long time and not age why there is such a break between posts. I also don’t know why photos can be of different sizes …

    Update 1.

    I have reduced the font in the blog titles and the homepage looks better. The problem remains with the homepage on mobiles and in the category

    Private Content Hidden
    • This reply was modified 1 month ago by  prokurent.
    #150184

    Hello,

    In the mobile it looks just fine at my end there is no space. You can check in the video:

    https://jmp.sh/g5lQfbd

    For the desktop right column kindly deactivate your third party plugins and then check back. In case if the issue is still there then provide me login details so I can check and help you out.

    Best Regards.

    #150186

    prokurent
    Customer

    Please look at the companies I send. I am using iphone.
    The second issue is please see the category page. I sent both links previously.

    Private Content Hidden
    #150231

    Hello,

    I have seen your video and noticed that there is a strange empty spacing between the post items. You must have to deactivate the third party plugins and undo your custom code and then check. If the issue is still there then share your login credentials. Because I also test this on my test site and everything is working just fine there.

    The category page post boxes are not equal because they have dynamic height and height depends on the inner content. The only way to display those posts in equal size is to use the featured images of equal size and the content.

    Best Regards.

    #150254

    prokurent
    Customer

    I deleted my css code. I turned off all plugins, cleared the cache – nothing helped. This happens ONLY with the MASONRY GRID setting.

    Private Content Hidden
    #150421

    Hello,

    I have test your site after login. And it seems that the issue is resolved now. Because there is no extra space now. In the desktop as well as in the mobile view also.

    Video for clarification from mobile device: https://jmp.sh/dYDr2Tx

    Video from desktop: https://jmp.sh/55scfjZ

    I also test it by enabling the MASONRY GRID from the theme options and it also works fine.

    Best Regards.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.