This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 6 days ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #132232

    Ammar
    Customer

    Dear Sir ,
    Unfortunately, the old problems are back again. 1:The cookies disappear suddenly and the translation returns to English.
    2: Images and writing do not appear while entering the site. You need to make an update to show
    3:I sent you videos with problems and after the last update there was a problem (You just installed the latest version of the WoodMart theme. To finish the installation and enable all theme’s function or if you see any problems with your WPBakery elements displayed as shortcodes you need to install the latest version of theWoodMart Core Plugin too. Go to Appearance -> Install plugins and click on “Install” or “Update” button.)
    Please solve it as soon as possible
    Thank you so much

    Private Content Hidden
    #132233

    Ammar
    Customer

    Dear Sir ,
    Unfortunately, the old problems are back again. 1:The cookies disappear suddenly and the translation returns to English.
    2: Images and writing do not appear while entering the site. You need to make an update to show
    3:I sent you videos with problems and after the last update there was a problem (You just installed the latest version of the WoodMart theme. To finish the installation and enable all theme’s function or if you see any problems with your WPBakery elements displayed as shortcodes you need to install the latest version of theWoodMart Core Plugin too. Go to Appearance -> Install plugins and click on “Install” or “Update” button.)
    Please solve it as soon as possible
    Thank you so much

    Private Content Hidden
    #132278

    Hello,

    Please deactivate all the plugins not related to the theme and check the issue, if the problem remains, leave the plugins not activated for us to check.

    Best Regards

    #132287

    Ammar
    Customer

    Sir,
    Before I wrote you I did everything I should. I also knew it was old problems and came back after the update
    Best Regards

    #132298

    Hello,

    I have deactivated the plugins not related to the theme (You have not done that) and your site is loaded properly there are all the images and content and you do not need to reload. Now activate the plugins one by one checking the issue to detect what plugin causes the problem.

    Best Regards

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.