Home Forums WoodMart – Premium Template Problems with header

This topic contains 18 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 1 month ago.

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #197931

    ex501
    Customer

    Hello,
    I have problems with header loading. First I though it was cache but then client started complaining as well and I checked on multiple devices – same issue.

    Please check screenshots in private area:

    Private Content Hidden
    #197933

    Hello,

    Could you please disable all plugins that are not related to our theme and provide us your admin access so we can check it?

    Thank you in advance

    #197964

    ex501
    Customer

    Check private:

    Private Content Hidden
    #197975

    What is the website URL?
    Note that you have to purchase one regular license per website. We see that you are using our theme for multiple projects. Please, activate each domain with a separate purchase code.

    Thank you in advance.

    #197977

    ex501
    Customer

    Check private area:

    Private Content Hidden
    #197982

    OK, so please activate all other domains that you already used and received support from us. Or provide us a list of purchase codes for all domains.

    Thank you in advance.

    #198201

    ex501
    Customer

    Have you checked the issue yet?

    #198289

    We don’t see any problems with your header on this website https://gyazo.com/42d40be35c3a527c2f31b3ba4bf7f28f

    #198356

    ex501
    Customer

    As I wrote above, sometimes this happens sometimes not. But everyone who browse few pages of website gets broken header. Check private area:

    Private Content Hidden
    #198497

    Could you please click on the link in the console (with the CSS file) and check if the file exists? Send us that link.

    #198879

    ex501
    Customer

    Check private area below please:

    Private Content Hidden
    #198882

    Here is a screenshot of how it works in incognito tab https://gyazo.com/0e8336c123b42dcd725169f5504f0545

    #199570

    ex501
    Customer

    And below is how I see it as well as my colleagues! Bug appears after browsing few pages randomly!

    Private Content Hidden
    #199577

    ex501
    Customer

    I checked on server and such file doesn’t exist. See attached below:

    Private Content Hidden
    #199606

    Do you have an exact algorithm of how to reproduce the issue? We have visited your pages again and again and didn’t notice the problem https://gyazo.com/523d97a0189a73a1d19365eb73d00fbe
    Yes, we see that the plugin is not on the server because it was already removed when you resaved your header. And it shouldn’t longer be used in the page source. Maybe it is due to some cache on your side.

    #200502

    ex501
    Customer

    Hello, I am afraid it’s not the cache issue because I JUST visited site from brand new laptop and problem is still there. As you can see on the previous screenshots I am not making this up!

    Please try to visit site from proxy and I am 100% sure you’ll have white header as well.
    Any other advice?

    #200512

    We were able to see this problem using VPN but it was fixed by disabling SG Optimizer. Could you please test how it works now?

    #200654

    ex501
    Customer

    It seem to work. I can live without SG Optimizer.
    Thank you!

    #200688

    Great, you are welcome. We suggest you use WP Rocket if you need a plugin for website optimization.

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)

The topic ‘Problems with header’ is closed to new replies.