Home Forums WoodMart – Premium Template Script problem?

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 1 week, 1 day ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #289324

    Noire
    Customer

    Hi,

    When I click the link in the footer that says “sell on omniverce” instead of taking me to the sellers page, it takes me to a product page all the time. It works well on the desktop but not on the phone or the tablet. I do not understand why this issue is occuring.

    Sometimes it doesn’t work well on the desktop either.

    Private Content Hidden
    #289378

    Hello,

    We have just tested this page on mobile device and it takes us to this page https://gyazo.com/67384f806afa85c4796469f1a48d8a63

    Kind Regards

    #289511

    Noire
    Customer

    Hi,

    I reset the cron job for the most part, that’s why it is working a bit better now. But it is still not perfect, do you have ny suggestions on setting up a real cron job for a multivendor site?

    #289635

    Sorry, but we don’t have any instructions for this. It is out of our theme support scope.

    #290316

    Noire
    Customer

    Okay well trying to fix the problem by setting up a cron job didn’t work. This problem is occuring with your theme it seems, this should be in your work scope.

    #290356

    We don’t see any problems with the link and it always takes to the same page https://gyazo.com/67384f806afa85c4796469f1a48d8a63

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.