Home Forums WoodMart – Premium Template shipping adress typo

shipping adress typo

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #376952

    EDEN
    Participant

    Hello, since the update, the custom typo for DIFFERENT SHIPPING ADRESS does not appear bold anymore please see screenshots

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #377011

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    Please insert the site admin access into the Private content below the message area. We will take a closer look at the case.

    Best Regards

    #377314

    EDEN
    Participant

    here it goes 🙂

    #377348

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    Please check the credentials I cannot log in.

    Best Regards

    #377741

    EDEN
    Participant

    sorry here it is

    #377862

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    Please delete this custom CSS: https://gyazo.com/32d5a5128ebbe76da03b72a5e2c92d54

    Best Regards

    #377864

    EDEN
    Participant

    did not fix it unluckily

    #378201

    EDEN
    Participant

    it did not work, please find log in, like i said we need to make “SHIPPING TO ANOTHER ADRESS” on checkout page in bold exactly like the two first titles : “BILLING DETAILS and MY ORDER

    #378238

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    Please clear the cache and check again.

    Best Regards

    #378261

    EDEN
    Participant

    cache is cleared, ship to a different adress is not in bold, please clear your cache too or check the screenshot, i tried from several devices and cleared the cache everytime i tried 🙂

    i am trying to put the “ship to a different adress” in bold like other titles of checkout

    you can find my credentials in previous post of this conversation

    thanks in advance for the help

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #378512

    EDEN
    Participant

    i did some tests, very very weird, the semi bold 600 doesnt work, but for example the bold 800 italic works fine

    but what i need is the semi bold 600

    #378556

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    Most likely, the font does not support the font-weight. WoodMat theme does not influence.

    If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

    #378580

    EDEN
    Participant

    Hi Elise, it seems the student became greater than the teacher right here (just kidding) but it seems I managed to make it work, just for the info what I did is canceled the label font 400 please can you look screenshot and tell me if that was the good fix to do, and if it did not change anything else on the website that I didnt notice

    thanks !

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #378674

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    We are glad you have solved the issue.

    If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)