Home Forums Basel – Premium Template SITE LOADS ONLY THE HEADER

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 3 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #106945

    alpha4n6
    Customer

    Hello,

    when my site loads, I see only the header and the rest is WHITE.
    I have to press REFRESH 1-2 times to load the site.

    Please deal with this as we are ready to launch the site.

    I send you admin login and pass.

    Thank you.

    Private Content Hidden
    #106958

    Hello,

    Could you please disable all plugins that are not related to our theme and switch to the parent theme so we can check it?

    Thank you in advance

    #106960

    alpha4n6
    Customer

    ok I did what you asked.

    #106963

    Hello,

    Now, seems it works https://gyazo.com/edd01ed5e850ca4eda600bb859df0a29

    Best Regards

    #107118

    alpha4n6
    Customer

    I still have the same problem.

    #107192

    We don’t see the problem now. https://gyazo.com/f9f47961d0310c143d6ffee7cd4404fd

    If you will face it again, you need to contact your hosting provider and ask to analyze the problem. There is some PHP error appears after the header. But due to your hosting configuration, we can’t see it and check. So only your hoster may see it in your logs.

    #107447

    alpha4n6
    Customer

    I contacted again my hosting provider and finds no errors in hosting.

    Which PHP version should I use with your theme?

    #107463

    We suggest you to use PHP 7.0-7.2.

    Kind Regards

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.