Home Forums WoodMart – Premium Template Theme doesnt look correctly

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 1 week, 5 days ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #94181

    iharisahmad
    Customer

    Hi,

    I installed dummy data but the site is not shown good menu is gone somewhere and everything is messed up kinda thing.

    Can you please check and give me the fix

    site address: store.makintech.com

    #94194

    Hello,

    Thank you very much for choosing our theme and for contacting us.

    Please deactivate plugins not related to the theme and provide your site admin access into the private area.

    Best Regards

    #94238

    iharisahmad
    Customer

    hi,

    Please check, I have not enabled any other plugins.

    Admin details in prvt area:

    Private Content Hidden
    #94286

    Hello,

    Please check your site access I can not log in

    Best Regards

    #94292

    iharisahmad
    Customer

    Hi I just checked, Everything is fine

    Can you try again please

    #94310

    Hello,

    I can not login, I insert login and password and try also ‘login’ and ‘password’ it does not work.

    If you have any blocking plugins or configuration deactivate theme all.

    Best Regards

    #94342

    iharisahmad
    Customer

    I just login with the details I gave you for Loging in, how come I can login and you cannot?

    Please try again with the prvt details again please

    Private Content Hidden
    #94367

    Hello,

    We have reinstalled the theme and now everything works correctly. Please check.

    Best Regards

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.