Home Forums Basel – Premium Template Uncaught Error: Call to a member function get_date_created() on bool in ..

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 2 weeks, 2 days ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #322971

    Andrey
    Customer

    2021/10/03 17:04:29 [error] 31863#31863: *294 FastCGI sent in stderr: “PHP message: PHP Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_date_created() on bool in /var/www/janomesewing/data/www/janomesewing.ru/wp-content/themes/basel/inc/woocommerce.php:68
    Stack trace:
    #0 /var/www/janomesewing/data/www/janomesewing.ru/wp-content/themes/basel/inc/woocommerce.php(2349): basel_is_new_label_needed(false)
    #1 /var/www/janomesewing/data/www/janomesewing.ru/wp-includes/class-wp-hook.php(305): basel_product_label(‘<span class=”on…’)
    #2 /var/www/janomesewing/data/www/janomesewing.ru/wp-includes/plugin.php(189): WP_Hook->apply_filters(‘<span class=”on…’, Array)
    #3 /var/www/janomesewing/data/www/janomesewing.ru/wp-content/themes/basel/woocommerce/loop/sale-flash.php(16): apply_filters(‘woocommerce_sal…’, ‘<span class=”on…’, NULL, Object(WC_Product_Simple))
    #4 /var/www/janomesewing/data/www/janomesewing.ru/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php(345): include(‘/var/www/janome…’)
    #5 /var/www/janomesewing/data/www/janomesewing.ru/wp-conten” while reading response header from upstream, client: 195.123.209.64, server: janomesewing.ru, request: “GET /?s=%D0%A8%D1%82%D0%BE%D0%BF&post_type=product HTTP/2.0”, upstream: “fastcgi://unix:/var/www/php-fpm/janomesewing.sock:”, host: “janomesewing.ru”

    Private Content Hidden
    #323023

    Hello,

    Please deactivate all the plugins except these ones:

    Slider Revolution
    WPBakery Page Builder or Elementor
    Woodmart Core
    Contact Form 7
    MailChimp for WordPress
    WooCommerce
    Safe SVG

    If the problem has gone, activate the plugins one by one, checking the issue to detect which one causes the problem.

    In case, the problem remains, even after all the plugins are deactivated, provide your site admin access (insert the site credentials into the Private content block under the message area) and confirm the permission for plugins deactivation, switching to the parent or default theme. This testing may take up to 15 minutes. You would better make the full backup of your site.

    Best Regards

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.