Home Forums WoodMart – Premium Template V6.0 Mobile sidebar menu not working

This topic contains 17 replies, has 2 voices, and was last updated by Artem Temos Artem Temos 1 week, 2 days ago.

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #279666

    Wes-Online
    Customer

    Hi,

    First of all. Update looks great.
    Only thing is that the mobile menu (off canvas sidebar) isn’t working anymore.

    Could you provide me a fix?

    thanks!
    Wesley

    Private Content Hidden
    #279671

    Hello,

    Thank you very much for contacting us.

    Could you please disable all caching plugins and provide us your admin access so we can check it?

    Thank you in advance

    #279676

    Wes-Online
    Customer

    yes

    Private Content Hidden
    #279681

    Please, disable all external plugins first so we can check this problem.

    #279685

    Wes-Online
    Customer

    Disabled caching plugin

    #279688

    Wes-Online
    Customer

    Sorry it’s working. Think it was the woodmart core plugin update that fixed it.

    #279690

    Wes-Online
    Customer

    When i enable SiteGround Optimizer plugin it’s not working

    #279698

    Try to clear all cache and CDN and test how it works. It looks like some scripts from our theme are broken or in the wrong order.

    #279740

    Wes-Online
    Customer

    Fixed.

    For anyone with SG optimizer plugin, if you enabled: “Remove Query Strings From Static Resources”, disable it and it’s working!

    #279741

    Wes-Online
    Customer

    Please ignore my previous answer.

    The problem is defering render-blocking JS.

    Could you tell me what the JS file from the menu is so i can exlude it?

    #280038

    Hello,

    All our theme JS files can be deferred. Maybe you have some problems with the plugin or it changes the order of the files. We use WP Rocket on our demo and defer JS option works well.

    Kind Regards

    #280138

    Wes-Online
    Customer

    When i don’t defer /themes/woodmart/js/scripts/global/helpers.min.js the menu is working fine.
    When i defer that JS file, it’s not working.

    #280139

    It is our base JS file that has to be loaded before all other scripts. So just keep it undeffered in this case.

    #280142

    Wes-Online
    Customer

    Yeah thought so.
    Is the desktop menu working on Elementor dialog.js library? Because when i turn it off in your performance menu, i only see the menubar but no items on it.

    #280232

    No, it shouldn’t rely on the Elementor script and has to work without it. Could you please clarify the problem so we can test it on your website?

    #280238

    Wes-Online
    Customer

    It’s really strange. Sometimes when i refresh my page, all the items in the menu are gone. When i clear cache and refresh a few times it’s working fine again.
    See the attachments

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #280260

    Wes-Online
    Customer

    It seems like when i make changes to something, like a setting or custom css regarding the menu, it disappears. When i clear all cache it takes about 2 minutes before the menu items are there again when refreshing.

    #280448

    Hello,

    Try to disable the following option in Theme Settings -> Performance https://gyazo.com/ceda1e757ddf7b7f60fa65ba25ce8fd0

    Kind Regards

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)

You must be logged in to reply to this topic.