Home Forums Basel support forum Visual bug on tabs widget

Visual bug on tabs widget

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #427585

    bcl88
    Participant

    Hi,

    There is a visual bug on the tabs widget: see screenshot, a grey ‘slash’ sign is floating next to the arrow. Could you please fix it or tell me how to get rid of it?
    Thanks

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #428510

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    Sorry for the delay.

    Please insert the site admin access into the Private content below the message area. We will take a closer look at the case.

    Please, confirm the permission for plugins deactivation, and switching to the parent theme. As soon as we complete the testing we will enable all back, however, the site would be without plugins for 15-20 min. You would better make the full backup of your site.

    Best Regards

    #429927

    bcl88
    Participant

    Hello,

    I don’t have a pre-production site to share as I am working in local. But it is the case on all installations, even the one I have with only woo commerce and Basel installed. Just check the “classic” theme in accordion.

    #429979

    Elise Noromit
    Keymaster

    Hello,

    We will be able to check and suggest a solution as soon as your site is online.

    Please move your site to a staging platform so that we could check.

    Best Regards

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)