Home Forums WoodMart – Premium Template website update problems since…

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 1 hour, 15 minutes ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #160807

    Hi Since our website has been revised by you guys, we have lost a lot of features.
    Eg. DESCRIPTION
    ADDITIONAL INFORMATION
    REVIEWS (0)
    SHIPPING & DELIVERY
    They do not sure about the products on the page.
    The search feature does not work either.
    Can you look into this ASAP.
    Also the mobile menu does not work on mobile devices.

    Private Content Hidden
    #160833

    Hello,

    You should have made the full backup of the site before each update as we say in our Update manual. Have you done the same? Restore the site from the backup and provide the site admin access we shall update without losses.

    Best Regards

    #160837

    I have restored back to the 3/12/19, login details as below.

    Private Content Hidden
    #160840

    Most urgent please, as we are getting calls about errors and unable to see the necessary content.

    #160865

    Hello,

    Your theme is now 4.2.2 it is the recent version. Please deactivate and delete the plugins which no more needed. You can get more information here: https://xtemos.com/docs/woodmart/faq-guides/3-x-4-0-migration-guide/

    Best Regards

    #160873

    I have deleted as many plugins as possible but this has not corrected my problem.
    First the mobile menu does not work on mobile phones anymore.
    Also the product description details etc are not displaying which some had tables on etc.

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #160986

    Hello,

    1. Switch to the parent theme

    2. Leave these plugins only http://prntscr.com/q5z7jp deactivate all the rest.

    3. Check the product page, I am checking and see https://gyazo.com/6d8520aea575f434c1d96e5e11029b4b

    4. Check the mobile menu I am checking and it works correctly.

    Then activate the plugins one by one and check all the items again to detect which one causes the problem.

    #161478

    Problem sorted thanks.

    #161482

    You are welcome! If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

The topic ‘website update problems since…’ is closed to new replies.