Home Forums WoodMart – Premium Template Woodmart template – Import Ajax problem

This topic contains 8 replies, has 3 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 5 months, 3 weeks ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #169121

    sapthaengineers
    Customer

    Hi,

    I have purchased the Woodmart template. I followed all the instructions from the documentations on theme installation accordingly.

    While importing the base data it pauses at around 1-5% and shows an error message “Import Ajax Problem”, which affects the menus and low resolution images. Found the support thread in the forum https://xtemos.com/forums/search/import+ajax+error/ , but couldn’t find the solution.

    I have attached few screenshots of the error.

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #169137

    Hello,

    Thank you very much for choosing our theme and for contacting us.

    Please deactivate all the plugins not related to the theme and switch the parent theme, check the issue, if the problem remains, leave the plugins not activated and provide the site admin access to the private area.

    Best Regards

    #169152

    sapthaengineers
    Customer

    Hi,

    I tried deactivating plugins and switched to the parent theme but the issue hasn’t resolved.

    I have provided the admin access.

    Private Content Hidden
    #169160

    Hello,

    You have not deactivated all the plugins, I have done and do not see any problems now http://prntscr.com/qqz68s

    In any case, I see the demo has been uploaded. If you have any problems let us know.

    Best Regards

    #169184

    sapthaengineers
    Customer

    Hi,

    i have disabled all the plugins other than the required for the theme installation.
    You cannot see the error now because the error shows up when you import the base data for the first time after theme installation.
    Anyway the issue is not resolved as it affects the menu in the frontend https://sapthaengineers.com/. I have attached the picture.

    Private Content Hidden
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #169193

    anisulshahed
    Customer

    Sorry For the Reply:

    I face same problem for the first time, But I solved >> First I removed all Menu and I add again after that Everything is okay the same Demo.

    #169208

    Hello, sapthaengineers!

    You need to create your menu in Appearance > Menu and assign it as the main menu. And the problem would be solved.

    Best Regards

    #169253

    sapthaengineers
    Customer

    Hi,

    Thank you for the reply. The menu structure was affected while importing.
    The issue was resolved when the menu was reassigned.

    #169256

    You are welcome! If you have any questions please feel free to contact us.

    Best Regards

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.