Home Forums Basel – Premium Template EXTERNAL PLUG INS NOT WORKING PROPERLY

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by Elise Noromit Elise Noromit 10 hours, 8 minutes ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #158719

    gomezchris94
    Customer

    HELLO IM TRYING TO CREATE SOCIAL ICONS ON MY FOOTER AND NOTICED THE THEME ITSELF DOES NOT HAVE SOCIAL ICONS WIDGET SO I TRIED DOWNLOADING MULTIPLE PLUG INS AND THEY WONT PROPERLY WORK. IS THIS THEME COMPATIBLE WITH EXTERNAL PLUG INS?

    #158763

    Hello,

    Thank you very much for choosing our theme and for contacting us.

    Our theme does have social icons. You can configure icons both for sharing or for leading to the pages. Please navigate to the Theme Settings > Social profiles. https://prnt.sc/q1mn51

    Configure your [social_buttons] shortcode. You can leave the field empty to remove a particular link. Note that there are two types of social buttons. First one is SHARE buttons [social_buttons type="share"]. It displays icons that share your page in social media. And the second one is FOLLOW buttons [social_buttons type="follow"]. Simply displays links to your social profiles by inserting a shortcode into a text widget and add to the Footer column.

    Best Regards

    #159256

    gomezchris94
    Customer

    thanks for the response but unfortunately its still now working i have provided screenshots below so you can take a look and see if i may be doing anything incorrect

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #159279

    Hello,

    Please deactivate all the plugins not related to the theme and provide the site admin access to the private area so that we could check and suggest.

    Best Regards

    #160072

    gomezchris94
    Customer

    thank you for getting back to me i do believe the social icons portion of the theme is bugged. i deleted all additional plugins after i noticed that they did not work and now my social icons are appearing on my footer section on my home page but when i access another page the social icons disappear. this is something really important that i would like to resolve. below i will display screenshots of what im referring too

    • This reply was modified 5 days, 18 hours ago by  gomezchris94.
    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #160156

    Hello,

    Please provide the site admin access to the private area so that I could check the settings and suggest

    Best Regards

    #160419

    gomezchris94
    Customer

    i have provided the log in credentials below in the private content section, i was also hoping you could take a look at my map it seems to not be working correctly as well, thank you

    Private Content Hidden
    #160466

    Hello,

    You have provided Cpanel access and I need access to your site, please provide the access to the WordPress admin panel.

    Best Regards

    #161148

    gomezchris94
    Customer

    i normally access my wordpress through bluehost.com but try these credentials

    Private Content Hidden
    #161211

    Hello,

    Navigate to Appearance > Widgets;

    Add a text widget to the Footer Column

    Insert the code [social_buttons type="follow"]or [social_buttons type="share"] in to the text widget https://prnt.sc/q6gkl3

    It works https://prnt.sc/q6glxv You have set “follow” so when you press the icon you follow the page.

    Best Regards

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.