Home Forums WoodMart support forum Very low Performance

Very low Performance

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #422917

    iamfahrig
    Participant

    All plugins are disabled I use wp-rocket still very slow I did everything according to the instructions but it didn’t work

    i did everything about it

    https://xtemos.com/wordpress-performance-optimization-the-ultimate-guide-in-2021/

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #423103

    Artem Temos
    Keymaster

    Hello,

    As we can see, some parts of your website are still not optimized. We don’t see any issues with our theme. The WordPress loading time depends on a lot of different factors and not on the theme only.

    Kind Regards

    #423312

    iamfahrig
    Participant

    When I make these settings, there are problems with scrolling, search and images.

    Could you share the performance settings used on your current demo site so that everyone can benefit, thanks.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #423395

    Artem Temos
    Keymaster

    Hi,

    Could you please send us a link to your website where we can see this issue?

    Kind Regards

    #423399

    iamfahrig
    Participant
    #423458

    Artem Temos
    Keymaster

    We just checked your website but don’t see the problem on your website now. Here is a screenshot https://gyazo.com/f2c1c03c161008a4aeb454b50765b201
    Let me know if I’m not getting you clear and send a direct link where we can check the problem.

    Kind Regards

    #423467

    iamfahrig
    Participant

    No text in slider

    #423514

    Artem Temos
    Keymaster

    Hello,

    Could you please disable all plugins that are not related to our theme and provide us your admin access so we can check it?

    Thank you in advance

    #423537

    iamfahrig
    Participant

    .

    #423539

    Artem Temos
    Keymaster

    We have fixed this issue on your website. Please, test how it works now.

    Kind Regards

    #423559

    iamfahrig
    Participant

    I can’t even test now, it’s running very slow can you check?

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #423598

    Artem Temos
    Keymaster

    Could you please switch to the default theme and test the same? It looks like your server is not suitable for your website and it is simply not loading or loading very slowly.

    Kind Regards

    #423600

    iamfahrig
    Participant

    Server features like this when I switch to standard theme

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #423612

    Artem Temos
    Keymaster

    Of course, you see high result because your home page is empty. Now try to activate our theme without plugins and you will see the same.
    But when you enable WooCommerce for example, or other plugins, your server seems to crash.

    #423634

    iamfahrig
    Participant

    I don’t get any results when I activate your theme and plugins. I would be glad if you provide detailed control.

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.
    #423649

    Artem Temos
    Keymaster

    There is something wrong with your home page. When we test some categories it works correctly https://gyazo.com/3ae88afb2d89495905ab54b7b66e5cc8

Viewing 16 posts - 1 through 16 (of 16 total)